7 Şubat 2012 Salı

ikeaaaa eviminn herşeyiii

dün demiştim ya hafta sonu ikeayada gittim diye.. o kadar kalabalıktıki pek güzel olmadıı bu sebepten üst katını hiç gezmedim bile direk aşağa inipp eksiklerimi aldımm.. düşünüyorumda buraya girip boş çıkan yoktur herhalde :) ali beni çıkarana kadar perişann oldu buyrun ikea çıkartmamm :)
 ahh bu peçeteler her birimi güzel olur yaaa.. hepsini istiyorumm başından ayrılamıyorummmm

 veee işte mumlar asıl aşkım bunlar mum almadan çıktığım görülmedi dahaaaa
 karnımızı doyurmadan olmaz seviyorumm seniii  sosis.. ben yerken alide ne etinden yapıyorlar bunu sence diyoo bana bnede köpek at eşek kedi falan diye sayıp yemeğe devam ediyorumm :)
 işte bu yıldız peçetelik benim oldu mum ve peçetede aldımmm.. ilk kez kendimi kaybetmeden çıkıyorumm ikeadan ali mutlu :) kübrada mutlu...

6 yorum:

  1. ayy ne şeker şey o öyle.birde içinde yeni aldığınız peçetelerle görseydik:))
    sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hımmm haklısın canım aceleye geldi masa yakınlarda misafirim var masa hazırlıcamm orda çekerim inşallah

      Sil
  2. Ben bu slogani seviyorum yaaaa :)) turkiye disinda olsamda, burdaki ikea lara girdigimde alisverise daldigim anlarda artik kendimi nasil kaptiriyorsam " ikeaaaa evimizin hherseyiii " demeye basliyorum taiki kisik sesle yoksa millet "ayy yazik delirmis " derler degil mi :p ayrica peceteliginde harika guzel gunlerde kullan :) hani ben sana su senin degiminle kolay yemek vardi yaa onu yemege geldigimde kullan onu tamam mi ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok istiyorumm olur belkiiiii sen gelde ben sana neler neler yaparımm peçeteliğide kullanırız belki ikea çıkartması yapıp orda beraber şarkı söyleyippp ne var ne yokk alırız:) hayali bile güzel inşallah birgün olur ve bu yazıyı hatırlarız...

      Sil
    2. oooyy ne guzel bat gibi gecti suan hayali bile guzeldi yahu :) insallah rabbim nasip eder bende ikna edeceklerimi ikna edip gelirim sana :) " birgun ansizin gelebiliriiim :) "

      Sil
    3. hadi inşallah diyelimm ikna edilecekler lutfen ikna olun :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...