27 Mart 2012 Salı

söz gecesi halimiz

damattaki karizmaya bak be.. söz günü ömerle bakırköydeydik bir kaç eksiğimiz vardı onları tamamlamak için ömer biraz uzaklaşıyor benden bişeyler bakarkenn arkasından bağrıyorumm sözlüüüüü diye tabi herkes bize bakıyoo :)  nişana kadar yeni adı sözlü   sütkanınn :)
evde 130 kişi misafir vardı biz sözü kızın evinde yapıp kendi evimize gelince  eğlence yaptıkk evide elife bıraktıkkk :)  elife yardım eden herkese teşekkürler burdannn ..
 gelin kayınvalidenin elini öpüyorrrrr. yengeminde gözünün içi gülüyor yanii..
 damatta annesiyle görüşürrrr..
 karşı tarafın bize verdiği havluda bu daha yakından resimleyemedimm henüz. bizim mahalleye geldiğimizde herkes oynamaya başlamıştı sokakta ben bir sokak önce inip bunu taşıdımmmm oynayarakk:) çok süper bi geceydi volkan patlattılar meşaleler yaktılarrrr sanki gelinn geldiii  durunn daha bu havlusu yani :) bu kelebeğide ali yapmış suratıma çok komikk yaa :)

26 Mart 2012 Pazartesi

dikkat acıkabilirsin 3

bu süper masa rümeysaya ait daha önce yaptığı pastalardanda bahsetmiştimm.. yeni tatlara açıksanız süper şeyler yapıyor arkadaşıımmm ya bi insanın evinde bi yediğini bi daha yemezmisinnn  hiç kendini tekrarladığını görmedim çok farklı ve özel şeyler yapıyor ve tabi bol kalorili ellerine sağlık canımm :) masada herşeyi fotograflamamışız ama bunların bile yakın resimlerii beni acıktırdı buyrunnnnn...





24 Mart 2012 Cumartesi

ömer _ mihriban kız isteme :)

günaydınnnn bugünde çok işlerimm var o yüzden erkenn kalkıp size post hazırlamak istedimm daha fazla bekletmemek içinnn :) resimler dün geçti elime ve  her yerde boy boy poz veren ben bir taane poz vermemişimm :( düşünün ne kadar heycanlı ve yorgun olduğumu :)  mendil karşılığı bohçası olarak hazırlandı bunlar daha sonra o gece sözde yapılmaya karar verildi böylelikle söz bohçasıda denebilirrr başlıyorummmm :)
 burda gördüğünüz herşey tek birgünde alında ve süsleme yapılan yere götürüldü boşuna pert olmadık herhalde :)  en çokta kumaşı neyin içine koyalım diye dolaştık ve sonunda buldukk bişey farkettim ki şuan resimler çekilirken daha parfümü koymamışız birde parfümm götürüldü :)

 ayakkabı ve çantaya hasta oldumm  gelinden çalmayı düşünüyorum :)
 çikolatamızda çok ağırdı taşınmıyordu :) süsleme yapan bayan akıllı tabi benim gibi bir canavarın yanında ağzını bağlamışş yoksa kıza gidene kadar hafiflerdii :)
 pembe orkidemiz bulabilirmiyiz diye düşünürken karşımıza çıkıverdiii :)
 bundan sonra düğüne kadar koşar dururummm ben bi amcaoğlu bi halaoğlu evleniyor daha çok bohçalaar yayınlıcammm demek ki...  allaahh hayırlı uğurlu etsin diyorummm daimmm olsunn inşallahhh... iyi haftasonları..

21 Mart 2012 Çarşamba

karışık kübra

merhabaaaa bohça resimleri ancak cuma akşamına elimde olcak özürler diliyorummm :(  hastalıklarla ameliyatlarla geçen bir kaç aydan sonra güzel haberler almak insanın moralini düzeltiyor.. 10 senedir bebeği olmayan bir arkadaşımm hamileymişş acayip sevindimmm dua istiycemm sizden allah bütün isteyenlerede verir inşallahhh... inanılmaz yorgunummm ve sanırımm kafayı yedimm.. bu akşam bi elbise beğendim sabah 10 da ölçülerimi alıp akşam 5 e yetiştirecekler inşallah bakalımmm bende onu giycemmm  hahaha akşama söz varda :) böyle bişey ancak benden beklenirdi dimi... didemin düğünü için eldivenlerimide sipariş ettimmm bakalım istediğim gibi olucak mı :) kafam karma karışık ya sanki benimm çocuğuma söz yapıyozzz :) boynumdaki çıkan moduller beni bu hale getirdiii kafayı onlara taktımm sağlam düşünemez hale geldimm 1 günde elbise diktirmek falan istiyorumm :) o kadar yorgunum o kadar yorgunum ki ve asıl koşturmam yarın elbisem dikilene kadar ayakkabı ve başörtü alıcam bide  ay ben iyice sıyırdıımmm :) bana şans dileyinde işler yolunda gitsinnn allah yardımcım olsun...
              bu arada bu koşuşturma içinde didemve tanemde bana kırılmışlar onlarla ilgilenemedim diye onlarlada buluşup konuşucaz :( kafama  takılıyor buda tabii üzülmemem gereken bu süreçte üzüyor beni  bir soru işareti olarakkk kafamı kurcalıyor  bakalım hayırlısı :(
             birde zeynebi yarın kime bırakıcam bilemiyorummm babane ve dedi hasta olduğu için yanıma almam gerekecek ama benimkinin cadılığı tutarsa hiç birşey anlamayız bakalımm ne olucakkk..
  kafam karışık olunca karman çorman bişeyler yazıyorumm ben onu farettimm ya sıkmadımm umarımm ama inanın çok rahatladımm hayırlı gecelerrrrr...
             

20 Mart 2012 Salı

sütkammmmm

 merhaba bu yukardaki tatlıların biri ben biri amcamınoğlu, sütkardeşimm, ikizimm, dostum, arkadaşım sadece 7 ay var aramızda aynı evde büyüdükk kedi köpek gibi :) benim saçlarımı çeker koparırdı saçım kalmamıştı yanlarda bende sağlam ısırırdımm onu sürekli ayırırlardı bizi :) gördüğünüz gibi hep takım giyiniyoruzzz  kavgalarımızın çoğu evdeki tek kişilik yeşil koltuktan dolayı çıkardı sanki başka oturacak yer yokmuş gibi :) sonra ortaokulka geldikkk ikimizi aynı sınıfa yazdırdılar ve biz kanka oldukkk kimse inanamadı halimize sırdaş olduk yoldaş olduk herşeyi beraber yaşadık ömer kavga etti kübra adamları karakola çektirdi, ömer hocalarla atıştı kübra  hocaların gönlünü aldı böyle böyle devam eden kankalığın sonunda ayrılmaz ikili liseye geçti farklı okullara başladı ve hafiften uzaklaştı
kübra bir mektup yazdı ömere içini döktü kızdı biz böyle mi olcaktık dedi ömer cevap vermedi mektuba ama kübrayla daha çok vakit geçirdi yıllar böyle geçti gitti..
ömer askere gitti kübra evleniyordu düğüne 15 gün kala bir mektup geldi eve mektubun başı şöyleydi

        biz seninle beraber açtık gözlerimizi beraber güldük beraber ağladık kavgalarımızı bile beraber yaptık... mektubu salya sümük okudum mektubun içinde bir kağıt daha vardı elime aldımm benim yazımm tarih 2001 li ömerin hiç cevap yazmadığı mektubuma 7 yıl sonra cevap gelmişti ben bunu yıllardır cüzdanımda taşıdımm şimdi sıra sende yazıyordu.. böyle değer veriyoruz birbirimize kardeş gibiii.. bi hafta sonrada düğünü me geldi ben evden çıkarken dudakları titreyerek uğurladı beni :) hep arkamda olduğunu bilmemi sağlayarak uğurladı :)
  ve şimdi sıra bende   mutluyumm mutluyum diyordum ya perşembe günü ömere kız istemeye gidiyoruzzzzz :) ben uğurlicam şimdide onu.. bizde adetler değişik yarın sizlere hazırladığımız şeyleri paylaşıcam inşallah.. bakalım beğenicekmisiniz arnavut adetlerini ?
           canım kardeşim allah tamamına erdirir inşallah sağlıklı huzurlu bir yuvan cıvıl cıvıl çocukların olur ... belki birgün bende geri gönderirim mektubunu sahibinee baklımmmm :)

19 Mart 2012 Pazartesi

mutluyum mutlu

      bugünn çookk mutlu uyandımmm.. kafamda 100 tane tilki dolaşıyor önümüzdeki bir kaç ay hep koşturmacayla geçecek gibi bir his var içimde :)  ama sizi bırakmıcamm korkmayın :) sizde çok korkmuştunuz dimi :)    ayyy hayat ne güzel zeynepte 3 gecedir uyuyor annem onunla konuşup anlaşma yapmış uyursa vaktinde, parka gidicez diye işe yaradı sabah uyanınca direk annemi arıyor
anneanne ben uyudummm parka gidelimm :)
   tecrübe mi desek buna ne desek bilmiyorumm ama uykuya deli gibi ihtiyacımm vardı teşekkürler anne :)
bu arada ben karatay diyetine başladımm ya merak ettim pek bir memnun herkes 2 gün oldu henüz bu sabah dedim bir tartılayım ( sonra tartıyı hemen sakladımmm elimin altında olunca çok tartılıyorum hiç sağlıklı değill :) 600 gr cık gitmiş.. var mı aranızda yapan bu diyeti deneyimlerinizden faydalanmak isterim... ilk kez diyet yapıyorumm pek bilgimm yok bu konularda:( bugün böyle saçma sapan ordan burdan konuşasımm var mutlu olunca bana böyle oluyor..
  bu hafta özel bir hafta hayırlara vesile olur inşallahhhhh :) aminnnn

15 Mart 2012 Perşembe

dikkat acıkabilirsin 2

öyle açım ki şuan postu yapıp yemeğe gidiyorummm ama istedim ki birazda siz acıkınnn :) hahaha
 bu aralara bir tavuk aşkı var bende sormayın tavuklu soya filizli salatamm .. alttada süper kızarmış tavuğum ve kanatlar...
geçen gün yengeme gitmiştik onlara buğdaylı kabaklı bu salatayı yaptım :)
 bu arnavutlara özgü bir yemek bende ilkkez yedimm halacımm eline sağlıkkk ...
 babanem ve anneannemle sardığımız sarmalar  uzunlar benim kısalar onlarınn :)
 buda bir turşu çeşidi içine kaymak doldurularak yapılıyor bu sarı dolmalarda acı ooohhhhh süper bişeyyy ...
 yarın berensunun doğum günü bu kalpler doğru anaokuluna gidcekk yarınnn... iyikidoğdun beren su

 bi kaçgün sonra arkadaşıma gidicem çoktandır yapmadığım halleyli tatlıdanda ona yaptımm bu tatlıyı buzluğa  atıyorumm aşağıdaki kalıbımla ..


 buda bahadırla bilale yaptığımm pastaaa ben yemek yemeğe gidiyorumm acıktırdıysamm ne mutlu bana :) hahahha saygılarr ..

14 Mart 2012 Çarşamba

nr.39 bahar geldi

hahaha dünn gelsinn gelsinn dedimmm bakın geldi bahar ama nr. 39 a ya nasıl bişey bunlar yaaa yerim yerimm :)  yeni sezon açıldı ben geçen sezondan bi ayakkabı aldımm gözüm kapıda bekliyorumm . zil çalınca heycanlanıyorum kelebeklerim mi geldi diye :) ilk resimdeki ayakkabıya aşıkkk oldumm be..






 bu  yıldızlıyada bayıldımmm


 ve son favorimde bu yeşiller bakalım sezon sonunda yakalayabilecekmiyim birini :)

13 Mart 2012 Salı

blogger anneler

blogger annelerin toplandığı bir blog birbirimizin deneyimlerinden faydalanacağımız, yeni arkadaşlarla bloglarla tanışacağımız sıcak bir ortam sizleride bekliyoruzzz ..

Salavat-ı Şerif Kampanyası

Arkadaşlar bir salavat-ı şerif kampanyası başlatıldı. Ulaşmak için tıklayınız
renkli hayat blog sahibi arkadaşımız sümeyyenin başlattığı bu kampanya 20 nisana kadar devam edicek ve hedef  1 milyon hadi bakalımm hayırlısı olsunn :) bakalımm ulaşabilecekmiyiz 1 milyona..
salavatlarımızı çekerken  gamze anneyi ve tüm hastalarımızada dua etmeyii unutmayalımmm saygılarrr...

gell bahar gelll

çok mu kış oldu bu sene bilemiyorum ama birkaç gündür böyle güneşli birgüne uyanma istediğim vaar ama hava aksine öyle kapalıki uyku saatlerim bile değişti zaten zeynepte uyumuyoo dün gece 4 te uyudu uykumu alamayınca ben mutsuz nemrut bişey oluyorum hiç çekilmiyorumm ya...  artık bahar gelse baharın o tatlı yorgunluğunu bile özledimm normalde ben sonbahar ve kış hastasıda olsamm psikolojim açısından bahara ihtiyacımm varr :)
 ufak ufak yazlık baharlık birşeyler almaya başladımm diyorumm onlarında mı etkisi var ne biran önce giymek mi  istiyorumm :) aylardır bakıp bakıp durduğum bir ayakkabı vardı onuda dün akşam sipariş ettim gelsin yayınlıycam.. didemciğimin düğünü için aldımm onları nikah şahidiyimm ya iki ay önceden başladım hazırlıklara :)  gell bahar gelll normalde zeynebi parka götürmeyi sevmiyorumm  kadınlar kavga ediyor remen salıncak içinn falan hiç hoş ortamlar değill, ama onu bile özledimmm yaaa çocuğumu parka götürmk istiyorummm ...  kat kat giyinmekten sıkıldımm :(

12 Mart 2012 Pazartesi

zeynepverayı tvden uzak tutmak 1

hayırlı haftalarrrr dostlarrr ben geldimmmm.... zeynepvera yine uyumuyooor  çok uykum var nerde sızsam diye bakıyrumm ne zaman düzenli uyur bu çocuk yaaa...  sevgili fatma sormuştu zeynebi evde nasıl oyalıyorsun diye tv izletmemek için, bende post hazırlamaya söz vermiştim başlıyorumm .. yanlız iki bölümde  yayınlıcam bu bölüm ev işlerini beraber yapmamızla alakalı diğer bölümde faliyetlerden, oyunlardan bahsedicemm bide eğer ben çocuğu bırakıyım kendi oynasın ben işime bakayım diyorsanız  yanlış adrestesiniz, çünkü hemen hemen herşeyi beraber yapıyoruzz ...

1. ben zeynepveraya dua öğretiyorum biliyorsunuz bu duaları yemek yaparken öğretiyorum en çok yanıma sandalye koyuyorum beni izliyor yaptığım yemeklerin malzemelerini attırıyorum böylelikle sıkılmıyor bide yemek bitince dede baba babane falan aranıp ne yemek yaptığımızı söylüyoruz :) o yaptı ya övüyooo kendini bu işlem şöyle bir işede yaradı yemediği yemekleri ben yaptım  diyerek yemeğe başladı :)
2. ev işlerine zeynebide katıyorumm ben süpürüyorumm o toz alıyo, yer siliyoo (tabi arkasından bende )çamaşır yıkarken  makinayı çalıştırıyor, çamaşır katlarkende çorapları sen ayır diyorumm yada kendi çamaşırlarını bul diyorumm bunlar oyun gibi geliyor ona banada yardımı oluyooo ve boş kalmadığı için tv yi aramıyor.
3. hergün dans ediyoruzz genelde öğle uykusuna yakın dans edersek daha uzun uyuyorr .. mesela ben bi kaç gündür koşu bandına çıkıyordumm ben orda dans ediyorumm oda odanın içinde bnada karışmıyo böylece dans ederken..
 4. bulaşık makinasını boşaltırken kaşıklığı zeynebe boşalttırıyorumm ( tabi bıçakları ayırıp) , alışveriş poşetlerini beraber düzenliyoruz o torbadan çıkarıyoo bana getiriyoo ben kaldırıyorumm yerine :) baya kullanıyorumm çocuğu yaaa :)

             anlatırken ne kadar eğlenceli geldi bilmiyorumm ama gerçekten eğleniyorsunn ve çocuk yanında olduğu içinn bişeyler öğretebiliyorsun, hem işlerinide yapıyorsun ayrıca çocukta bu benim görevim durumu oluşuyor mesela kaşıklık benim görevimmm diyooo buda iii bişey dimi...  sıkılmadan okunsun diye kısa yazmak istedimm olmadı..  bu yaptıklarımm zeynebi tv den bir adım uzakta tutuyoo ( bu arada gündüz bu işler yapılırken tv kapatmayı unutmayınn yoksa kaçar gider bebişinizz :)
 
   

10 Mart 2012 Cumartesi

kardeşşş candır :)

 perşembe akşamı sinemaya gittik ali, ben, bilal.. hayalet sürücü 2 filmi pek beğenmedik ama çok eğlendikkkk filme girmeden markete girip çikolata, içecek alırımm her zaman :) bu çikolataları yemedim sadece resim çekildimm sonra kaçarak uzaklaştımm yanlarındannn içecek aldımm çıktımm ( malumm aşka geldimm rejim yapıyorumm hatta koşu bandı azmime dayanamadı patladı gitti ( facteki arkadaşlara duyurmuştum geçen akşam :)
   ve evet bu gözlükleri görünce bize bişeyler oluyorrr ya başlıyoruz saçmalamaya tabi salondakiler bize kıl oluyoooo bakışlardann öyle seziyorummm... bilal le çok eğleniyorumm yaş 18 ne güzelll  kardeşş candır yaaa tipe bak :) ben resimleri birbirinin üzerine mi koymuşummm yapmışım bişeyler ama üşendimm düzeltmeye :)

 ay çok utanıyorummm daha ne pozlar varda yayınlamıyımm bundan fazlasını dedimmm. anladınız mı salondakilşer neden kıl oluyorr :) siz bide alinin pozları görsenizzz karizma fena çizilir diye yayınlamıyorummmmm blogu sabote etmesinnn..
 alışveriş merkezleri kapalı olunca ne güzel dimiiiii :) ali çok seviyoo alışveriş yapamıyorumm diye hahaha...   ama ben filme girmedennnn tümm mağzalara   girebiliyormm jet hızıylaaaaa :)  güzel haftasonlarııııı...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...