16 Mayıs 2012 Çarşamba

çarşamba pazarııııı

birkaç hafta önce didemle beraber Yeşilköy çarşambadaydık ayaklarımızın şişmeden önceki hali :) hem didemin eksiklerini tamamlamak hemde ben bir çanta aramaktaydım ona bakmaya gittik sabahın köründe kalkıp buluştuk ve doğruu pazara elimizi ilk dakikadan itibaren doldurmaya başladığımız için pazarın içinde pek resim çekemedimmm ama bigün gidip çekicemm yeni düzenlendi ve süper oldu pazar :) artık kışınn üşümicez

 bunlar didemin ganimetleri ben benimkileri çekmemişimm tembel bir blog sahibesiyimmm :) tüm aramalarımıza rağmen istediğim renkteki çantayı bulamadık ben zatennn pazardan öncede 2 gün gezmiştimmm artık çantayl ilgili umutlarım bitmişti ve gezecek halimde kalmamıştıı çantasız kalmıştımm :(  hahahaha anlatımm şeklimm ne komik olmuşş ...
 didemin nişanlısı gelip bizi aldı sağolsunn yorgunluk kahvesi içmeye götürdü flyinn alışveriş merkezine gittik ben önce bi çanta var mı diye dolandımmm yoktuu umutsuz bir şekilde kahvemi içtimm ..
 kahveyi içerken ben diyorum ki bunun içinde böcek varmış
tarık: büyükmüymüş
didem: farketmez
ben: belkide tadı bu yüzden bu kadar güzell ...
tarık: biz iğrenmeyiz severiz böcekleri...
biri duysa konuştuklarımızı iğrenciz yani :)  tarıkta o gün tam günündeydii çok güldürdü bizi :)
 havuçlu kek daha önce yememiştimm çok beğendimm çokk
 nişanlı çiftimiz kendileri bu pazar evleniyolar cumada kınamız var :) nikah şahidi olarak ne giyeceğimi hala  bilmiyorum 5 kilo verince aldığımm kıyafet emanet gibi durmaya başladığı için onu giymek istemiyorum :(  kahveler bitince kalktık benim gözler bianda parladı yeşil mii oo deyipp koşturdumm mağzaya veeee buldumm :)
 dınınınımmmm karşınızda günler sonra bulduğumm yeşil çantamm düşündüğümün üzerinde bi fiyat oldu ama olsun bulduğuma şükrediyorum :)  bi susmadımmm yaaa çenem düştüü hadiii allaha emanet olun beğendiniz mi bakımm çantamıı ?

6 yorum:

  1. canım merhaba ben şu poşetteki ganimetleri gerçekten çok merak ettim...
    bi ara yayınlarsın artık :))
    starbacks daki kahve hakkındaki konuşmalarınız süperdi...
    çok güldüm valla :))))
    böyle espirili insanları çok severim...
    bu arada evlecek arkadaşlara şimdiden mutluluklar diliyorum...
    ve kocaman sevgilerimi yolluyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yayınlarım inşallah arkadaşın evini çekmeye gidicemm onunkileri o zaman bennimkileride yayınlarım yakında :) evet biraz iğrençtik ama sevmene sevindim :) teşekkürlerrr

      Sil
    2. olsun be ya arada iğrençlik iyidir...
      arada gülmek lazım değil mi??
      bu arada ganimetleri göremedik hala :))
      beklemedeyim...

      Sil
  2. ooooh ne guzel gezmisiniz oyleee ;))) yeni evlenecek olan ciftinize mutluluklar vee sen gercekteeen baya baya sayiflamisin gecen soylemeyi unuttum facede :)) oooh darisi bana :)

    YanıtlaSil
  3. ay canım zayıflamışmıyım dile benden ne dilersennn :) ali 10 kilo verdi ben daha yeni 6 vermiştimm 1 kiloyu geri aldımm beye yetişemiyorumm :)

    YanıtlaSil
  4. Kübra şekerim ben bu postu daha yeni gördüm ve çok güldüm :) Tabi o zamanlar evlenmeme sadece bir kaç gün kaldığı için ilgilenememişim :)
    Bu arada herkese teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. Evlendim 3,5 ay oldu bile :)
    Çok sevgiler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...