22 Mayıs 2012 Salı

üç aylar başlıyorr Allah'ın izniyle

üç aylarınn başlangıcı bu gece sevgili dostlarr.. ramazan ayına yavaş yavaş yaklaşıyoruz allahın izniyle :) bugünlerde oruç tutmak çok sevap. 1 .gün oruç tutmak 3 yıl 2.gün oruç tutmak 2 yıl ve 3 .gün oruç tutmak 1 yıl oruç tutmuş gibi sevap kazandıracak bizlere bu bereketli zamanlardan yararlanırız inşallahh…  sizinde içinizde ramazana yaklaşmanın heycanı başladımıı ?  rabbim kavuşturur inşallah..

2 yorum:

  1. Ne güzel geliyor yine Ramazan.Ben oruç tutmayı çok severim, gerçekren ama :) Yalnız geçen sene oğlum küçük olduğundan tutmadım emziriyorum diye, malum günler uzun, susuzsuk zor.Bu sene 18 aylık oldu ve hala emziriyorum ancak kararsızım oruç tutsam mı?yani sütüm kesilirse çok üzülürüm, sizin başınıza gelmişmiydi böyle birşey ?

    YanıtlaSil
  2. evet geliyor çok az kaldı bende gerçekten çok seviyorumm.. kızım sadece 3 ay emdiği için ben böyle bişeyle karşı karşıya kalmadımm sana yardımcı olamıcam.. benim lahusalığım ramazana denk gelmişti sonradan tutmak çok zor diyolar ama ben bitirdim çokta rahat tuttum kısa günlerde borcumu ödedim allahın izniyle.. zor bi karar allah yardımcın olsun :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...