6 Şubat 2012 Pazartesi

dinazor lüzesi (müzesi)

haftasonu nasıll yoğundu nasıl yoğundu anlatamam öncelikle cumartesi günü jurassıc land a gittik.. zeynebin bunu söylemesi pek mümkün olmadığı için ona dinazor müzesine gidiyoruz dedik tabi bizim ki buna dinazor lüzesi dedi :) forum istanbulun içinde yer alıyorrr yani yanında ikea varrrr :) benim için en önemli kısmı buydudaaa hemen söyleyeyim dedim:) öncelikle kemikler karşılıyor sizi kum havuzu gibi birşey yapmışlar bu bölmde içinde yumrtalar kemikler var birde kürekler koymışlar çocuklar kazı yapıyoo kendi çapında :) 


 bu bölümden sonra 4 yaşa kadar olan çocukların alınmadığı bir filme giriyrsunuz 4 boyutlu bir film  hani şu koltukların oynadığı cinsten, filmde adaya gidişiniz gösteriliyor sinem salonunu uçak gibi birşeye benzetmişler film bittiğinde artık adada olmuş oluyorsunuz ve başlıyorsunuz gezmeye bölüm bölüm yapılmış yumurtaların olduğu bir bölüm var sonrada sanırım erken doğmuş  dinazorların bulunduğu bölümm :) daha sonrada uysal hayvanların ve vahşilerin bölümüne geçiyorsunuz ... başınızda bir kişi var o anlatıyor bölümden bölüme geçerken kapıları o açıyor baya kendini kaptırırsınn yanii her yer karanlıkk hayvanlar hareket ediyor ve ses çıkartıyor.. zeynepte arada bir korkuyorumm anne bu seste nedirrr?





 vahşiler  bölümü gerçekten çok karanlıktı daha çok korksun diye çocuklar sanırım :) iyikiii  soyları tükrnmiş çerez niyetine yiyeceklerdi bizi..

 ve işte bunu evlat edinmeye karar verdimm boynuzlarının arasına ip gerip çamaşır asıcammm :) cumartesi günü gitmemize rağmen çok kalabalık yoktu zaten içeriye sayıyla alıyorlar  herşeyi rahat rahat görebiliyorsunuzzz.. çocuklarda istedikleri soruları soruyorlar.. o hayvan bu hayvanı döver mi diyeee :)  bu şekilde son buluyor gezi...  sonra kübra koşarakkk bir ikea yapıyorrrr :) hepimize hayırlı haftalaaaarrrrrrrrrr...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...