10 Mart 2012 Cumartesi

kardeşşş candır :)

 perşembe akşamı sinemaya gittik ali, ben, bilal.. hayalet sürücü 2 filmi pek beğenmedik ama çok eğlendikkkk filme girmeden markete girip çikolata, içecek alırımm her zaman :) bu çikolataları yemedim sadece resim çekildimm sonra kaçarak uzaklaştımm yanlarındannn içecek aldımm çıktımm ( malumm aşka geldimm rejim yapıyorumm hatta koşu bandı azmime dayanamadı patladı gitti ( facteki arkadaşlara duyurmuştum geçen akşam :)
   ve evet bu gözlükleri görünce bize bişeyler oluyorrr ya başlıyoruz saçmalamaya tabi salondakiler bize kıl oluyoooo bakışlardann öyle seziyorummm... bilal le çok eğleniyorumm yaş 18 ne güzelll  kardeşş candır yaaa tipe bak :) ben resimleri birbirinin üzerine mi koymuşummm yapmışım bişeyler ama üşendimm düzeltmeye :)

 ay çok utanıyorummm daha ne pozlar varda yayınlamıyımm bundan fazlasını dedimmm. anladınız mı salondakilşer neden kıl oluyorr :) siz bide alinin pozları görsenizzz karizma fena çizilir diye yayınlamıyorummmmm blogu sabote etmesinnn..
 alışveriş merkezleri kapalı olunca ne güzel dimiiiii :) ali çok seviyoo alışveriş yapamıyorumm diye hahaha...   ama ben filme girmedennnn tümm mağzalara   girebiliyormm jet hızıylaaaaa :)  güzel haftasonlarııııı...


4 yorum:

  1. Ne guzel eylenmisiniz masallah :))
    Rabbim agzinizin tadini bozmasin tatlim, birde en kaca bilsem o cikolatalardan :))

    YanıtlaSil
  2. aminnn.. benim kaçma vaktim gelmişti canımmm arkama bile bakmamam lazım :)

    YanıtlaSil
  3. evet evet kardeş candır!
    süper eğlenilmiş fotoğraflar, allah yanıbaşımızdan eksik etmesin onları. sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. amin amin amin :) biraz da sapıtılmış ama idare et artık :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...