24 Mart 2012 Cumartesi

ömer _ mihriban kız isteme :)

günaydınnnn bugünde çok işlerimm var o yüzden erkenn kalkıp size post hazırlamak istedimm daha fazla bekletmemek içinnn :) resimler dün geçti elime ve  her yerde boy boy poz veren ben bir taane poz vermemişimm :( düşünün ne kadar heycanlı ve yorgun olduğumu :)  mendil karşılığı bohçası olarak hazırlandı bunlar daha sonra o gece sözde yapılmaya karar verildi böylelikle söz bohçasıda denebilirrr başlıyorummmm :)
 burda gördüğünüz herşey tek birgünde alında ve süsleme yapılan yere götürüldü boşuna pert olmadık herhalde :)  en çokta kumaşı neyin içine koyalım diye dolaştık ve sonunda buldukk bişey farkettim ki şuan resimler çekilirken daha parfümü koymamışız birde parfümm götürüldü :)

 ayakkabı ve çantaya hasta oldumm  gelinden çalmayı düşünüyorum :)
 çikolatamızda çok ağırdı taşınmıyordu :) süsleme yapan bayan akıllı tabi benim gibi bir canavarın yanında ağzını bağlamışş yoksa kıza gidene kadar hafiflerdii :)
 pembe orkidemiz bulabilirmiyiz diye düşünürken karşımıza çıkıverdiii :)
 bundan sonra düğüne kadar koşar dururummm ben bi amcaoğlu bi halaoğlu evleniyor daha çok bohçalaar yayınlıcammm demek ki...  allaahh hayırlı uğurlu etsin diyorummm daimmm olsunn inşallahhh... iyi haftasonları..

7 yorum:

  1. woooaav hersey cok guzel masallah gelin hanim cok sansli vallah'i ;)

    Rabbim omur boyu mutlu etsin hersey agiz tadiyla guzelliklerle dolsun

    YanıtlaSil
  2. ayyy ne güzel olmuşlaaarr :):) rabbim mutlu huzurlu etsin inşallah :)

    YanıtlaSil
  3. amin amin aminn canım :) evet gelin şanslı çok merhametli bir kayıpedere etrafında pervane olacak bir eşe ve arkadaş gibi bir kayınvalideye gelicekk ama bizde böyle tatlı bi gelin alacağımız için şanslıyız.. darısı başına artıkkk

    YanıtlaSil
  4. Allah mutlu mesut etsin çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  5. Ben boye sansli gelin gormedim vay vay vayyy hepsi çok guzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canımm çok şanslı allah herkese nasib etsin böyle güzellikler

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...