20 Mart 2012 Salı

sütkammmmm

 merhaba bu yukardaki tatlıların biri ben biri amcamınoğlu, sütkardeşimm, ikizimm, dostum, arkadaşım sadece 7 ay var aramızda aynı evde büyüdükk kedi köpek gibi :) benim saçlarımı çeker koparırdı saçım kalmamıştı yanlarda bende sağlam ısırırdımm onu sürekli ayırırlardı bizi :) gördüğünüz gibi hep takım giyiniyoruzzz  kavgalarımızın çoğu evdeki tek kişilik yeşil koltuktan dolayı çıkardı sanki başka oturacak yer yokmuş gibi :) sonra ortaokulka geldikkk ikimizi aynı sınıfa yazdırdılar ve biz kanka oldukkk kimse inanamadı halimize sırdaş olduk yoldaş olduk herşeyi beraber yaşadık ömer kavga etti kübra adamları karakola çektirdi, ömer hocalarla atıştı kübra  hocaların gönlünü aldı böyle böyle devam eden kankalığın sonunda ayrılmaz ikili liseye geçti farklı okullara başladı ve hafiften uzaklaştı
kübra bir mektup yazdı ömere içini döktü kızdı biz böyle mi olcaktık dedi ömer cevap vermedi mektuba ama kübrayla daha çok vakit geçirdi yıllar böyle geçti gitti..
ömer askere gitti kübra evleniyordu düğüne 15 gün kala bir mektup geldi eve mektubun başı şöyleydi

        biz seninle beraber açtık gözlerimizi beraber güldük beraber ağladık kavgalarımızı bile beraber yaptık... mektubu salya sümük okudum mektubun içinde bir kağıt daha vardı elime aldımm benim yazımm tarih 2001 li ömerin hiç cevap yazmadığı mektubuma 7 yıl sonra cevap gelmişti ben bunu yıllardır cüzdanımda taşıdımm şimdi sıra sende yazıyordu.. böyle değer veriyoruz birbirimize kardeş gibiii.. bi hafta sonrada düğünü me geldi ben evden çıkarken dudakları titreyerek uğurladı beni :) hep arkamda olduğunu bilmemi sağlayarak uğurladı :)
  ve şimdi sıra bende   mutluyumm mutluyum diyordum ya perşembe günü ömere kız istemeye gidiyoruzzzzz :) ben uğurlicam şimdide onu.. bizde adetler değişik yarın sizlere hazırladığımız şeyleri paylaşıcam inşallah.. bakalım beğenicekmisiniz arnavut adetlerini ?
           canım kardeşim allah tamamına erdirir inşallah sağlıklı huzurlu bir yuvan cıvıl cıvıl çocukların olur ... belki birgün bende geri gönderirim mektubunu sahibinee baklımmmm :)

8 yorum:

  1. Ama cooooooook guzel anlatmisin kubraaaaaaaaaa :)
    Nekadar guzel bir kardeslik bu boyle :) rabbim mutlulugunuzu daim etsin canim benim
    insallah kuzenin hayati boyunca hep mutlu olsun

    YanıtlaSil
  2. aminn canımm işte kaç gündür bunun içinn mutluydumm canımm tam kesinleşti yazmak istedimm yarınn bohça paylaşıcam bakalım beğenicekmisin sabahtan akşama kadar o pbohça içinn gezdikk :)

    YanıtlaSil
  3. Merakla bekliyorum yarıki postunuzu. Allah tamamına erdirsin. Mutlu mesut olsunlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aminnn akşam üstüü yayınlıcam inşallah..

      Sil
  4. aaaaaaaaaaaaaaa cok guzel....keyıfle takıp edecegım


    bır blogger annesı olarak beklıyruz bızde mugeninlistesi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. geleceğimm inşallag teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. Amaaa olurmuuu simdi yaaa. Bu hikayenin sonunda ikiniz olmaliydiniz bence. :((( neden ? Bence kesinlikle olamazdi deme? Olurdu bal gibide olurdu :( Hikayenin sonunda bu kardesligin aska dönüstügünü okuyacagimi sandim ama :((((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) ben 7 yaşına kadar kardeşim olmadı ömer benim kardeşimm oldu böyle büyüdükk inan kardeşlikten başka birşey olamzdı ben kardeşlik hikayesi anlatmıştım.. sen böyle düşünmüşsünn. aşkın ne demek olduğunu çok iyi biliyorumm ali sağolsun iliklerime kadar hissettirerek öğretti sevmeyiii aramaızdaki kardeşliği bilmediğin için böyle düşünmüşsün bak

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...