1 Mart 2012 Perşembe

zeynebimmm

       ilerdeki en büyük dostuma ve sırdaşıma bakıyorsunuz şuann evet şuanda küçük olabilir ama güngeçtikçe büyüyor meleğimm...   hep böyle gözümün içine bakar inşallah ben 2 yaşındaymışımm gibi bakıyorummm anneme, hala muhtacımmm ona, kokusunu duydummu rahatlarımmm yüzüme baktımı yumuşarımm asla kıyamam, sırdaşım beni asla satmaz dediğimmm tek dostummm...
         zeynebimle bnede böyle olucaz inşallah olucazda çocuk yetiştirmek çok zor yaaaaa :(
kırmak, kızmak, bağırmak istemiyorumm fakat olmuyor o kadar ters o kadar cadı ki herşeye hayır diyor bu aralar he bide seni sevmiyorummm artıkk git burdan :(  baya baya üzülüyorum böyle söyleyince beş dakika sonra gelip öpsede bildiğinnn üzülüyorumm ya huuuuu. nerden duydu öğrendi bilmiyorummmm..
           günde en fazla 2 saat tv izliyor zeynep oda benim önceden izlediğimmm uygun olduğuna karar verdiğimmm çizgi filmler falannn televizyonun eline bırakmak istemiyorumm bebeğimi  çok kızıyorumm böyle yapanlarada bende bıraksam benim kide bütün gün izler ve o zaman çok sakin ve dinginnn oluyor ama dört duvar arsında benim evim dedğimmm en korunaklı yerimde çocuğumu korumam gereken bir canavarmış gibi görüyorum televizyonu... izletmeyincede çocuğu oyalamak daha çok ilgilenmek gerek tabiki anneler tenbelliğe kaçıp oturtuyorlar çocukları canavarın karşısına zeynep 2 yaşına kadar tv izletmedik 7 aydır falan izliyor oda sınırlı sayıda belki 2 saat bile çoktur bilemiyorumm  çizgi filmlerden renkleri sayıları şarkıları ezberliyor 2 saati boş saçma sapan şeylerle geçmiyor diye seviniyorummm ve böle böle izletiyorum bi oturuşta 2 saat değil yani.. neyse ben nerden girdimm nerden çıktımm yaaa bu aralar başım dertte zeyneple daha çok dinliceksiniz benii başka bişeyden bahsedicektimm o artık bidaha ki posta :) kafası dağınık anne kübra dan sevgilerrrrrr :)

4 yorum:

  1. canım yaa sen neden üzülüyosun seni sevmiyorum cümlesine. benim yeğenim de anneme,ablama söylüyordu,annem ama ben seni çok seviyorum deyince hemen yumuşuyor,dediğinin yanlış olduğunu anlıyor.. üzülmei 2-3 yaşlaırnda zannediyorum,oluro dönemler,istediklerini yaptırma takdiği... üzülme sen...

    YanıtlaSil
  2. bende öyle diyorumm ben seni çok seviyorum diyorumm ne yumuşaması git burdan diyor etrafımda yok böle söyleyen çocuk içime su serptinn vallaha..

    YanıtlaSil
  3. ne güzel yazmışsınız benim oğlumda 19 aylık televizyon konusunda katılıyorum ama nasıl oyalıyacağım dşyede çok zorlanıyorum.arada güzel kızınla neler yaptığınızıda paylaşırsanız ben ve oğlumda faydalanırız:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende çok zorlanıyorum fatma allah yardımcımız olsun bunla ilgili post yaparımm inşallah sizde bana söyleyin bende sizden faydalanıyımm canımmm :) anne dayanışması canavarlarınnn hakkından gelcez :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...