29 Şubat 2012 Çarşamba

kayınvalidemmm :)

   merhabalar dostlar hiç bu kadar ayrı kalmamıştık geldimm sonunda kayınvalidem 9gündür bendeydi biraz önce gitti allahımm nasıl bir boşluk oldu evde ne kadar alışmışım ağladımm kadının arkasından.. 9 gündür gece gündüz misafirimiz vardı yoruldumm ama değerdiii annem için.
  bizi hep korkuttular dimi kaynanalar şöyledir böyledir diyyeee... dizilerde bu işin suyunu çıkardı en sonn  yukardaki cevriyee hanımm vardıı hepimizi bezdirmiştiii :) vardır belki böyle insanlarda bilemiyorummm ben size bambaşka bir kayınvalidedennn bahsedicemmm..... ilk tanışmamızdan bu yana 5 yıl geçti 4 senedirde kayınvalidemm ya bir insanın ağzından hiç mi kötü bir söz çıkmaz, hep mi şefkatli olur, herşeyden mutlu olmayı nerden öğrenmiş bilemiyorumm ona karşı isteyerek ters birşey yapmadım bugüne kadar hareketlerime hep dikkat ettimm ama vardır istemedende yaptığımm yanlış şeylerr yaşımdan dolayıı bilmediğimmm yada heycanımdan dolayı farketmediğim ama bir kere suratını asmamıştır nede çok sabırlıdırrr  karşımda bir arkadaşım varmış gibi anlatırımm herşeyi dostummuş gibi herşeyden bahsederimm arada şakayla karışık aliyi şikayet ederimm güler geçer :)
        hiçbir konuda beklentisi yokturrr, yumuşaktır çok bilgilidir ama üstünlük yapmazz bir melekten bahsediyormuşum gibi geldi dimi işte benimm kayınvalidemmm :)
  artık oda benimle herşeyini paylaşıyor dost mu olduk neee :) annemlede kanka oldular ooohh benden iyisii yok artıkkk...  böyle insanlarda varrr anlatmak istedimmm..
   annecimmmmm yine gellll hep gellll başımızınüstünde yerin varrrrr.....

6 yorum:

  1. o seninde iyiliğindendr canım allah bozmasın :)

    YanıtlaSil
  2. Allah nazardan saklasın, bi okuyup üfleseydin arkasından ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay ne güldümm sabah sabah canımm tamam okuyup üfledimmmmm :)

      Sil
  3. maşallah Allah bozmasın, arttırsın muhabbetinizi :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...