9 Şubat 2012 Perşembe

kelebek gibi

bu bir teşekkür postudur.. sevgili kelebek gibi nasılda doğru seçmişsin blogunun adını :) tam seni anlatıyor  önce yeni blogu olanları tanıtmaya başladın bu şekilde bizi yeni takipçilerle ve yeni bloglarla tanıştırdın..
öncelikle bunun için teşekkürederimmmm... ne zaman birşey sorsam danışsamm sabırla dinlediğin ve bıkmadannn anlattığın içinde teşekkürederimmmm.. bu sanırım ikinci teşekkür postumm sana bu gidişle kimbilir kaçtane daha teşekkür postu hazırlıycammm sana... çok mutluyum senin gibi bir kelebeğe rastladığım içinnn sevgilerrrrr :)

5 yorum:

  1. Bu tesekkür postlarini suratimda kocaman bir gülümsemeyle okudugumu demismiydim :D (ayni bundan)
    Elimden geliyorsa birsey yardimci olurum tabii cnm. Bende cok mutluyum seni tanidigima :)
    Senin blogun ismini görür görmez "pancolu kiz" diyorum icimden :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok yardımcı oluyorsunn sağoll canım... ay bak şimdi pançolu kızmı yapsaydım blogun adını :)

      Sil
    2. ne yalan soylim bende ilk seni takip'e aldigimda pancolu kiz diye tanimistim geri zamanla mutlu et' den yorum gelmeye basladi aa buda kim dedim :)) baktim rengarenk pancolu kiz :)) yok ama ismini sakin degistirme cunku blogunun ismi sana uyuyor mutlu ediyorsun ;)

      Sil
    3. teşekkürederimm canımm.. blogun adı mutlu et çünkü bugüne kadar hep başkalarını mutlu etmekle uğraştımm.. bu blogu sadece kendim için, açtımm kendimi mutlu etmek içinn açtım adı bu yüzden mutlu et oldu..

      Sil
    4. ayni kaderi paylasiyoruz ozaman :)) bende kendimi es gecerim hep baskalarinin mutlulugu icin cabalarim ama artik birazda kendimi mutlu etmek icin cabaliyorum :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...