3 Şubat 2012 Cuma

mim mim mim

kelebek misali beni mimlemişş canımmm çok yanlış yaptınn ya bende ayakkabıdan başka bişey yok zaten. bol resimli bir post  geliyorrrr hazırmısınız.... resimler pek iyi değil zeynep kucağımdayken vede telefonla çekildi idare edin artık :) bu arada sadece kokoş ayakkabılarımı paylaştımmm bakalımm beğenicekmisiniz...
















 bu ayakkabımı çok seviyorum özelliklede aşağıdaki resimdeki taşlı ayrıntısını :) ben kimi mimlesem yaa.. yeni biri olunca zor bu işler tanıdığım herkesi kelebek misali mimliyorr canım banada bırak bir kaç kişi :)


5 yorum:

  1. hepside cok guzelmis:D
    o kadar fazla kokos bulmadim diyebilirim =D
    aaah aaah bizler yok mu, ayakabbi denince bana akan sular duruyor:D
    cok severim =D
    en yakin zamanda bende postumu hazirlicam :D:D

    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. aman allahim o kelebekli ayakkabilar ne kadar guzeller :) bayildim ya mitis bisey :) guzel gunlerde giy canim benim, cokta iyi yapmisin gerci ben 3post bekliyordum ama :)))

    YanıtlaSil
  3. sabırsızlıkla bekliyorum kıymet senden süper parçalar çıkar diye düşünüyorumm.. aynen akan sular durur görüldüğü üzere..

    YanıtlaSil
  4. tam sana göre dimi resimlerken tahmin ettim senin beğeneceğini... sağol.. hepsini çekmedim spor ayakkabılar babaetler çizmeler falan işin içine girince o kadar olur diye düşünmüştümm sonra vazgeçtimm dedimm abartma kübra..

    YanıtlaSil
  5. çok cici ayakkabıların var özelliklede ilk gösterdiğin.güle güle kullan canım..
    seviler:))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...