4 Nisan 2012 Çarşamba

kelebek misali :(

 senle ilgili hep post yapmak istemiştim ama böyle olacağını düşünmemiştimm belki başharfine kavuşunca burdanda duyururum diyordumm sen şimdi bıraktığını söylüyosunn :( belki haberini bile alamayız bir süre sonra çok kızgınım sana çık git ara ver 1 ay gelme istersen ama bırakmak yok kelebeğim tamam mı ?
                     aklını peynir ekmekle yiyen adsız kişi bana yorum bırakanda senmisin bilmiyorumm ama ayıp bu yaptığınn beğenmiyorsanız takip etmeyin neden kırmak neden saçmalamak zorumdasısınız anlamıyorum komik geliyor bana yaptıklarınız banada bu güne  kadar 3 yada 4 yorum geldi böyle ben burdan duyurmadım cevap vermedim bile çünkü umrumda değilsiniz tanımadığı bir insana küfür eden benim umrumda olamaz zaten. ama kelebeğim gibi daha hassas insanlar var lütfen kendinize gelinn yaaa nasıl rahat uyuyorsunuz hayret doğrusu...

arkadaşlar çok sinirliyim kusura bakmayınn :(

8 yorum:

  1. katılıyorum sana, ben de çok üzüldüm.. ama o geri döner... inşş.

    YanıtlaSil
  2. ah o yorum yazanlari bi bulsam!! kendini bilmez pislikler. çok sinirlendim ya çok

    YanıtlaSil
  3. Cnm Kelebegimiz cok hassas biri, yoksa böyle seviyesiz kisiler yüzünden blog kapatilmaz,umarimda yapmaz, onlarinda amaci zarar vermek zaten kendileri birsey beceremedikleri icin kiskandiklarini rencide etmekle geciriyorlar o degerli vakitlerini, insanlari üzmeye calismakla. Yazik diyor Allah islah etsin diyorum öylelerini.
    En iyisi direk silmek öyle yorumlari, cünkü seviye bir degilki seni anlasin ya da hatasini anlasin o kisi...
    Bende cok sinir oluyorum böyle ici cürük insanlara o nedenle tepkili yazdim biraz...
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben silip gçiyorumm napımm bencede allah islah etsin sanırım seninde böle bişey olmuş çok üzücü

      Sil
  4. Cesur olan adıyla çıkıp konuşsun adsız olarak cirit atmanın bir alemi yok bende katılıyorum sana..ne sıkıntısı varsa söylesin ya da sussun..
    Fatmayla konuştum kararımı değiştirmem diyor bende üzüldüm gitmesi gereken başkaları var(söz meclisten dışarı)onlar gitsin..o şahıs bizi bilen kişidir bence..ne elde ettiyse artık böyle yaparak..bilemiyorum bende ateşlendim tekrar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede ne korkakça dimi ateşlencez tabi canım gerçekten üzüldümm

      Sil
  5. kızlar biri daha yorumm yapmıştı ama kızım ben okuyamadan sildi fransalı gelinden di galiba canım kusuruma bakma :(

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...