3 Nisan 2012 Salı

mutlu etten haberler

merhabalar dostlarr :) çok mu oldu neeee özlemişimm hastalıkla geçen bir haftanın sonunda burdayımm babamız grip oldu haliyle zeynepte , çok hastalanan bir çocuk olmadığı içinn ( maşallah ) hastalandımı ben eli eteği herşeyden çekiyorumm.. çok ateşlendi bütün dudakları çatladı kuzunun zaten uyumuyorduk birde böyle olunca hem uykusuzluk hem huysuzluk oof offf  hiçbişeyden zevk almaz hale geldim buyrun doktordan sonraki halimiz çok meraklıyız kullanmaya anası beceremedi  kızı başaracak gibi duruyoo hadi bakalım :)
 bu hafta bir sözümüz daha vardı mahalleden komşumuz erhan abiyide sözledik kalan sağlar bizimdir ne diyeyim :) gelinler çoğalmaya başladı tırsıyorumm :) kızlar olarak azaldık mı ne ? buyrun kız tarafına giden bohça ve çiçek :)

 buda kız tarafından gelen bohça allah bir ömür mutlu etsin inşallah ( amin)
 söz yapıldıktan bigün sonra tüm akrabalar toplanır eylence yapılır ve petla yenir tabakta gördüğünüz hamur kızartmaların adıdır petla :)
 mahallenin gülleriii :) baştaki pembe eşarplı kayınvalide ortadaki kırmızılıda görümce olur :)
 ve sınava girmiş kardeşşş allah hakkında hayırlısını versin inşallahh.. gelelim bana hastayımm bende ve hala atlatamadımm. bi yandanda  temizlik yapıyorumm dün camlar silindi perdeler yıkandı altlar temizlendi koltuklar silindi  bugünede halılar mutfak dolapları falan kaldı perşembe günü misafirim var onlar içinde hazırlık yapıyorumm bir yandan bu arada 3 kilo verdiğimi söylemişmiydim karatay diyeti sağolsunn koşu bandımda dün akşam tamir edildi artık tutmayın beni :)  süper mamalar paylaşıcam bu hafta ve gelinimize gidecek hayırlama bohçalarınıda göreceksiniz  ( bohçaları ayarlayana kadar ayaklarımıza kara sular indi ama içimize sinen bişeyler oldu çok şükür hayırlı haftalar olsunn inşallahh :)


5 yorum:

  1. geçmiş olsun canım ama hasta hasta yorma kendini o kadar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya ben kendime bakamıyorum hiç ya hep böyle paralıyorum kendimii :) şikayetçiyimm kendimdenn

      Sil
  2. aa sendemi karatay diyeti yapiyorsun, bende yapiyorum onu daha dogrusu yapmaya çalisiyorum canim :) ekmek yasak diyor ama ben tam tahilli ekmek yiyorum :) kosu bandin olmasi ne guzel ya ama ben Leslie Sansone ile evde yuruyus programini yapiyorum. 6 kilo verdim çok sukur 5 haftada. insaallah nisandada bu kadar verirsem ohh yasasin dicem :) Bu arada çok geçmis olsun canim aile. hepinize allah sifalar versin, evlenenlerede Rabbim mutluluklar versin :)

    YanıtlaSil
  3. ayy böyle kilo verenleri görünce çok mutlu oluyorumm ya.. inşallah benimkide devam eder bugün bide yürüyüşe başladım. evde yürüyüş nasıl bişey canım ya.. amin canım

    YanıtlaSil
  4. geçmiş olsun, evlenenlere mutluluklar, blogger annelerden sevgiler :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...