17 Aralık 2011 Cumartesi

kahvaltıııı


mervenin bu hafta izinli olması sebebiyle çok gezesi varmış... eee konu gezmek olurda orada kübra olmaz mı? gecenin bir vakti haberleştik ve florya tesislerine kahvaltıya gittik....
çok eğelenceli bol muhabbetli bir kahvaltıdan sonra birbirimize doyamadıkk ve birde kahve içelimmm dedikk o aradada hemen makinaya sarıldık o kadar çok resimm var ki tam havamızdaymışız  ama beni aforoz ederler diye yayınlayamıyorummm :)


                              hep ben çekmişim resimleri o yüzdende pek ortalarda yokumm
                                                neşemle yine çekmeyin modundayız
                              ve kahveden çok gönlümüzü feth eden kahve dünyası çikolataları
yeşilköyden geçtik kahve içmeye giderken ve elifin sesiyle irkildik                                                    aaaaaa shoetek  ee bu bağırmadan sonra neşe bizi birde oraya götürdü mecburen :)
en kısa zamanda yenisini yapmak dileğiyle kızlarrrr

6 yorum:

  1. kübraaaaaaaa çok güzel olmuşş:))ne güzelde anlatmışın ogünümüzü:))dewamını da en kısa zamanda bekliyoruz:)))

    YanıtlaSil
  2. evet canımmm bende çok eğlendimm.. inşallah en kısa zamanda tekrarlayalım..

    YanıtlaSil
  3. blogtaki herşey çok güzell ellerine sağlık hergün farklı şeyler paylaşıyorsun nerden buluyorsun bu kadar çok şeyleri hepside kendi tasarımların maşallahın var:))

    YanıtlaSil
  4. sağol canım. beğenmene çok sevindimmm daha yeni yaptıklarımı eklemedim bunlar daha önce tasarladıklarımm.. bu hafta tek düşündüğümm bendeki yemek ona yoğunlaşmış durumdayımm :)

    YanıtlaSil
  5. o yemek zaten eminim müthiş olacaktır:))herşeyi mükemmel birşekilde yapıp nasıl başarıyorsun canım hem annelik, hem misafir, hem gezme, hem evle ilgilenme, bide boş zamanında güzel takı,sofra tasarımları yapıp bizlere sunuyorsun:)) tek kelimeyle süpersinnn :))

    YanıtlaSil
  6. aaa utandırıyosunn beni yaa... kapatalım bu konuyuu :) inşallah güzel olur

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...