25 Ocak 2012 Çarşamba

kar tatili

merhabalar ancak kendime geldimm resimleri yükledimmmm.. kuzumm dayanamadı otele birkaç metre kala arabadan inip, kar anne kar diyerek yürüdükk hatta koştukk :))
 bu resme ailecek aşık olduk....
 buyrun kayakçı kübra kuzuyla ilgilenmekten pek fazla kayamadımm son gün acısını çıkardımm gerçi ama çocuksuz zamanlarımdaki gibi kaymaktan kendimi kaybedemedimmm :)
 manzara süperdi ilk gün çok kar yağdı çok kar oldumu bi sonraki gün pist pek iyi olmuyooo  ondan sonraki gün şahane bir pistt vardı bende en çok ogün kaydımmm zaten :)
 yakışıklılar  burda canımm babammmm vede canımm amcammm tatil kankalarımmm...
 ve zeynebi çekmekten bezmişşş kübra, gördüğünüz gibi caillou da yanımızdan ayırmıyoruzzz... kar tatilleri yorucu oluyor genelde ama bu sefer pek kayamadığımm içinnn çok yorulmadımmm çok çok çok keyifli günler geçirdimm canımm annem hep peşimizde ee onun iki bebeği var bi zeynep bir kübra    beraberde uyudukk ben dörtköşeyimm tabi :) 80 yaşındada olsam anneminn kuzusu olucammm galiba benn .... amcamla hızımızı alamadıkk kış bitmeden belki bidaha kaçarızzzz hadi bakalımmm :)

4 yorum:

  1. canım harika fotoğraflar hele ki zeynebime bayıldım! yerim onun kara basan minik ayaklarını yaaa :) kimbilir ne mhabbetler dönmüştür orda görüşünce anlatırsın artık ;)
    kimbilir belki de seneye hep birlikte gideriz canım ne dersin hoş olmaz mı? ;)

    YanıtlaSil
  2. oo canımm ne diyosunn görüşünce anlatırımm süperdi.. tek haylimmm şuann didemm inşallah seneye beraber giderizzz... tanemde çoluk çocuk olmazsa

    YanıtlaSil
  3. canım sadece tanemde değil sende de olabilir ;) kısmetse gideriz canım inşallah, olmazsa bizde beyimlen gideriz canım :)

    YanıtlaSil
  4. tabiii doğru.. aaa hemende satışşş

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...