29 Ocak 2012 Pazar

emrah ve ilknurun mutlu eviii :)

baştan söylüyorumm çok zevkli ve renkli bir eve götürüyorumm sizi iknurla emrah çok neşeliler evleride onlar gibi allah muhabbetlerinii bozmasınnn, huzurları daimm olsunn inşallah.. buyrunn salondan başlıyoruzzz.. mor sen ne güzel birşeysinn öyle  :)
 ilknurunn güzelll sofrası  runner, peçetelik ve mumların boyamasını gelinimiz yaptıı marifetlii maşallah..
 burdada mamalarımızz var.. herşey çok lezzetliydi ellerine sağık canımm tekrardann :)
 oturma odamız renkli olduğunu baştan söylemiştimmm dimi :)
 buda benim ev hediyemdii oturma odasının duvarıda duruyor kendisi :)
 burasıda giriş kapısının önü bu duvara aşığımm ben çok seviyorummmm ... zevklerimiz uyar zaten ilknurla.. çok güzel ağırladınn bizi canımm çok teşekkürederimmm ... güzel evinde huzurlu mutlu bol çacuklu bir hayat diliyorummm :)))

4 yorum:

  1. coook begendimm..güle güle otursunlar..helede oturma odasina bayildim..ayrica senin hediyende süperrr yaa,tamda öyle birsey ariyorum,ama sanirim yanlizca istanbuldan temin edilir:)
    sevgiler canim:)

    YanıtlaSil
  2. ben gittigidiyordan sipariş verdim kızkulesi ayrı saat ayrıydı duvarları büyük olduğu içinn küçük kalmasın diye aldımm ikisini bu şekilde astı onlarda başka biryerde var mıdır bilemiyorumm :(

    YanıtlaSil
  3. canım çok güzelmiş evleri çok beğendim ve salondaki koltuklar benim beğendiğim koltuklara o kadar benziyo ki rengi aynı zaten :) Allah bir ömür mutlu, sağlıklı, çoluklu çocuklu oturmayı nasip etsin inşallah. çok güzel

    YanıtlaSil
  4. o yuzden dedimm bak diye kardeşimm senin istediğin renk olduğunu biliyorummm .... aminnn inşallah..
    seninde böyle huzurlu mutlu bi yuvan olcak inşallah onuda paylaşıcazzz..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...