30 Ocak 2012 Pazartesi

ilknurun misafirleri...

ben geldimmmmm ilknura gitmiştikk evinii gezmiştik bir post önce buda ilknurun misafirleriii çok eğlencelii bir akşamdı biz kendimizi kaybediyoruz bazen işte o akşamlardan biriydi aslında ne resimler varda beni sülaledennn atarlar diye korktummm en normallerini koydummmm..
bendeniz hareket yapmadan duramıyorummm illa birşeyler yapıcamm.. ayrıca şu resimlerin üzerine yazı yazmak içinn göbeğimm çatladı ya ben bilgisayar özürlüsü bir insanımm bunlar bana çok zor yaa :(  gördüğünüz gibi com un m si yokkk bende gördümm ama düzeltmedimm ileride ne kadar acemi olduğumu hatırlayayımm diye :)
 evet kızlarınn aynı pozdan 9 tane var yaaa ben mutfağı toplarkennn kopmuşlar
 yüzümü kapamak içinn başka bişeyler üreticem elbette ama sadece yazıyazabiliyorumm :) böyle komik şeyler oluyoo işte tipime bak yaaaa...
 aslında o geceninn olayııı emrahlardan çıktıktan sonra vefaya gitmeye karar vermemizdi saat 12de çıktık sanıyorumm ki bire doğruda ordaydıkk canımız nasıl boza istiyorr ama arabaları parkettik insanlar arabalarında boza içiyorlar bizde içerde içelim dedikkk ama kapıya gelince şokkk olduk dükkan kapanmışş.. normalde 2 ye kadar açık oluyorr hepimiz yıkıldıkk bari resimm çekilelimm dedikk bide anlaştıkk kimseye söylemiyelimm buraya kadar geldikkk içmeden dönüyoruz diyeee.. tam o anda vefadan biri çıktı ben adama  diyorumm kii bak küçükçekmeceden geldikk bizzz bize boza ver adamm de diyokii boza bitti yoksa bu satte kapalı değill :) bütün umutlar tükenince biz arabalara bindik yeşilköyde  iki yere daha gittik ama her yer kapanmıştı böyle ezik ve uykusuz bir şekilde eve döndükk.. sırrımızı burdan açıklamış oldum :)
dedim ya kopmuştuk diye  işte böyle saçma sapann pozlarımız var tayfur sana bi resim çektirtmediler ya.. hepinize hayırlı haftalar diliyorummm ...

2 yorum:

  1. vefa bozacisi olmus mu sze vefasiz;))
    ne güzel böyle bir araya gelmeler,yeyip icmeler,ahh ahh cok severim,ama tüm akrabalarim benden binlerce km uzaktalar:(
    Allah böyle biraraya gelmelerinizin devamini getirsin canim:))

    YanıtlaSil
  2. süper tespit canımm vefasızzzz ki ne vefasızzz..
    böyle toplanıp duruyoruz işte inşallah devamıda olur...
    en kısa zamanda sende sevdiklerine kavuşursunnnn ...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...