27 Ocak 2012 Cuma

kübra bugün ne yaptı..

merhabalar nasıl yoğun birgündü anlatamam mutfaktan çıkamadımm birtürlü yarın akşamm  ilknura gideceğizz şuu 20 kişi bana gelmişti geçen ay bu kezde aynı gurupla dayımınoğlundayız.. bende bir tatlı yaptımmm buyrunnn:)
 yarın yücel abiminn söz bohçası gelicek kız tarafındannn halamada 42 adet muffın yaptımm bunada buyrunnn :) bohçanında resimleri gelicekk yarınn inşallah...
 buda anneme öyle içimden geldi bu akşam oraya gidicezzz kalpli kek yaptımm üzerinede çikolata sosu yemek için sabırsızlanmaktayımm...
 peki ben bunları yaparken zeynepvera ne yaptıı... dışarda kar var malumm çocuklarda dışarda bizimkide camdan onları izledi ama şartları vardı tabii anne ben üşürümm beni sarr bitanede sıcaklı soğuklu çay ver içeyimm :) (ılık çay ) demek istiyor kuzu.. bende başüstüne değip yaptımm istediklerini  bıkmadan izledii çocukları :)
 zeynep saatlerce bu kareyi izlediii :) pek kar yok ama çocuklar coştu inşallah daha çok yağar.. hayırlı akşamlarrrr ...

4 yorum:

  1. oooyy yerim ben cam kenarinda oturan kizi :) bu kucuk kiz mi anne beyaz tavsan diye pesinde gezen :))rabbim anali babali buyutsun ( amin ) opuyorum herikinizide;)

    YanıtlaSil
  2. canıımm bende seniii öpüyorumm.. aminnn... işte o benimm cadımmmm... sayende telefonn kapağımmda meşhur oldu ali beğenmedi ama ne yapalımm..

    YanıtlaSil
  3. Erkekler neyi begenir ki hehehe babamda gordugunde tovbe tovbee demisti :p sozlumse yok artik diye tepki vermisti ama ben alicam insallah :))

    YanıtlaSil
  4. dimi dimi canımm benimm inşallah inşallah

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...