31 Ocak 2012 Salı

küme sokak kar maceraları :)

arkadaşlar bu bol resimli bir posttur umarımm sizi sıkmam... küme sokak annemlerinn sokağıı kar yağdımı 7den 70 herkes kendisini dışarı attığı nerdeyse tüm sokağın akraba olduğu çılgın biyerrrr.. kar yağdımı ben anneme giderimm hemen bu eğlenceyi kaçıramam.. buyrun efendimmm
 kar topu savaşı sırasında gözümden vurulup bir sürede korsan gibi gezdiğim için bu cadılar bensizzz resimm çekilmiş hepp :)
 zeynebimde oynadı boll bolll eve sokamadık çocuğu...
 vefasızzz vefada boza içemedik ya içimizde kaldı cennete gittik boza içmeye başımızda nalan yenge :)

gecenin sonunda halay bile çektik 4 sene sonra yağıncaaaa ne yapacağımızı şaşırdıkkk
her köşede resim çekiildikkkkkk :)
 evet gelelim gecenin olayına zeynep dışarı çıkınca ben kartopu savaşını bıraktımm... ama sevgili kardeşimm bilal artık nasıl hırslandıysa :) benii kuzumla ilgilenirken gözümden vurduuu... çok acı hissetmedimm ama bisüre gözümü açamadımm..
annem: kızım eve girsene çok kötü gözün
ben: bidaha ne zaman kar yağarki anne ya
annem: çocukmusun sen zaten 2 saattir sokaktasın mikrop kapar
ben: tamam anne pansuman yap sar gözümü
annem: öyle mi geziceksinnn
ben: evet yeter ki sokakta olayımmm :)
çocuksunn sen çocuksunnn töbe töbe.... canımmm annem..
gördünüz mü korsanıııı... şuannn biraz ağrımmm var baya gazi oldumm ya kar gazisi... korsan olduktannn sonra mağdurumda mağdurumm diye bide oynadımmm tamam artıkk tüm kurtlarımı döktümmmm.. sıkılmadınız inşallahhhh....

13 yorum:

  1. estagfirullah bence super bomba gibi bir post olmus:) eline saglik ay canim benim yaa kiyamam gozden gazi oldu :( gecmis olsun :) kardan nekadar tirssamda imrendim size vallah'a rabbim huzurunuzu bozmasin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)sağol sorma ya gözü morarttıkk..amin canım amin

      Sil
  2. ben senin bloğa müptela oldum galiba hergün bakmadan edemiyorum:)) yazıların çok hoşuma gidiyor.o sokakta bende olsaydım keşke off ya insanın şu koca şehirde bi tane bile akrabası olmaz mı?:((sen nerde oturuyorsun ist.'mı?
    bu arada bişey sormak istiyorum hani şu bloğunun sağ tarafında tak takıştır,yaşasın yemek yemek gibi sayfalar var ya resimli olanlar onları nasıl koydun ben yapamıyorum??yardımcı olursan sevinirim:))

    YanıtlaSil
  3. şuan bu yorumundan sonra ben uçuyorumm canımmm.... keşke olsaydınn evet istanbuldayımm sen nerdesinn :) şimdi tabiki yardım ederimm ama akşama eşimm gelince çünkü ben yapmadımm inan hiç anlamıyorumm ali kapıdan girdimi adamın yakasına yapışıyorumm şunu yapalımm bunu yapalımm diye gelsinn yazıcamm sana inşallahhhhh :)

    YanıtlaSil
  4. süper çıkmışızzzz kübracımm o kadar oynuyoruz resim çekilmekten de kusur kalmıyoruzz bu akşamdaaa küme sokakta toplantı varrrr:)))

    YanıtlaSil
  5. :))bende ist'dayım güngörende ya sen.neresindesin?
    tamam ben senden cevap bekliyorum eşine sorup öğrenince banada söylersin...
    sevgiler.şimdiden teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  6. mervecimm aynen ama ben bu akşşam bittimm ancak geldimm eve ve yarın misafir varrr

    YanıtlaSil
  7. hazangülü bende küçükçekmecedeyimm.. canımm öğrencemm eve geç geldimmm inşallah en kısa zamanda söylicemm sana :(

    YanıtlaSil
  8. Yan tarafa resim eklemek için öncelikle tasarım sayfasına girip sol menuden "yerleşim" linkine tıklayıp açılan sayfada "gadget ekle" linkine tıklayınca açılan pencereden "resim ekle" seçiyorsun. Oradan eklemek istediğin resmi seçiyorsun, başlık yazıyorsun ve tıklayınca hangi sayafa gitmek istiyorsan o sayfanın adresini de yazıp tamam diyorsun ve kaydet diyince artık sayfanda eklediğin resmi görebilirsin. Bir sorun olursa çekinme lütfen

    YanıtlaSil
  9. hazan gülüm eşimm yazdı yazıyı benim yazmadığım belli oluyor mu :) inşallah yardımcı olmuşumdur :)

    YanıtlaSil
  10. canım benim çok teşekkür ederim.onu hallettim ama şimdi başka bisorum daha olacak inşaallah sıkmıyorumdur.
    şimdi ben resmi hallettim ama o resmi tıklayınca sadece bir sayfa açılıyor.yani mesela sen tak takıştır demişsin ya tıklayınca takılarla ilgili tüm sayfaların açılıyor.ama benim yalnızca adresini yazdığım sayfa açılıyor.yani sadece bir tane düzenleye falan giriyorum başka adres ekleme çubuğuda yok nasıl olacağını anlamadım.yardım ederseniz sevinirim.sıktıysam ve ilgilenemeyeceksenizde hiç önemli değil lütfen rahat olun....
    sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa canım nedemek niye sıkılayım zevkle cevap veriyorumm..

      öncelikle konuları etiketlemelisin. Bunu yapınca konunun altında çıkan etikete tıkladığında o kelimeyle etiketlediğin bütün postlar listelenir.
      Resme tıklayınca o etikete sahip konuların açılması için de resmin adres bölümüne ,o etikete tıklayınca açılan sayfanın adresini yazmalısın.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...